Praktijkgebied

Van oudsher was het praktijkgebied hoofdzakelijk Terbregge, de Rottekades rijkend tot Oud Verlaat en aan de Bergschenhoekzijde tot nummer 50, en het Molenlaankwartier. In principe omvat het huidige praktijkgebied heel Hillegersberg en Terbregge, met als toevoeging dezelfde gedeelten van de Rottekades als voorheen. Uit Schiebroek worden geen nieuwe patiënten meer aangenomen.

Omdat veel patiënten zich bij ons melden om ingeschreven te worden bij onze praktijk moeten wij i.v.m. capaciteitsproblemen helaas een aanpassing doen: patiënten van buiten de wijk Hillegersberg-Terbregge die zich hier komen vestigen en hier nooit eerder een huisarts hebben gehad, hebben vooralsnog direct toegang omdat hun zorg anders niet is gewaarborgd. Echter, patiënten die reeds een huisarts in de wijk hebben en willen overstappen kunnen wij niet overnemen. Zij kunnen voor zorg immers al terecht bij hun huidige huisarts. Verder willen wij benadrukken dat wij geen patiënten wonend in Ommoord aannemen.

Inschrijving

Wilt u zich aanmelden bij onze praktijk en voldoet u aan het bovenstaande? Dan willen wij u vragen om het onderstaande formulier in te vullen en persoonlijk bij ons aan de balie af te geven. Vergeet niet een identiteitsbewijs en uw verzekeringspas mee te nemen als u langskomt. Alvast bedankt!
 
 
Let op: uw inschrijving is pas officieel na bevestiging van onze kant!